Παγωμένη Λεμονάδα με βιολογικό κουρκουμά
Υλικά:
2 κούπες νερό
1και 1/2 κούπα πάγο
1/2 της κούπας φρέσκος χυμός βιολογικών λεμονιών
1-2 κουταλάκια βιολογικό κουρκουμά
1/2 κουταλάκι στέβια
ελάχιστο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάτε για 60 δευτερόλεπτα μέχρι να ομογενοποιηθεί το περιεχόμενο και να διαλυθεί ο πάγος.
Αφήνετε 30 δευτερόλεπτα να κάτσει πριν σερβίρετε σε ποτήρια στα οποία προσθέτετε ακόμη λίγο πάγο.
Καταναλώστε το αμέσως!
Μπορείτε να ετοιμάσετε την ίδια συνταγή με πορτοκάλι μειώνοντας την ποσότητα του νερό κατά μισή κούπα.
Διατροφική αξία: Μερίδα: 1ποτήρι | Θερμίδες: 9kcal | Υδατάνθρακες: 1g | Πρωτεΐνη: 0.3g | Λιπαρά: 1g | Κορεσμένα Λιπαρά: 0.3g | Αλάτι: 6mg | Φυτικές ίνες: 1g | Σάκχαρα: 0.7g