Παγωτό μπανάνα με χαρουπόσκονη

 

Υλικά

3 ώριμες μπανάνες

2 κ. σ. χαρουπόσκονη


Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες.
Τις βάζουμε στην κατάψυξη, αραιά μεταξύ τους για να μην γίνουν μια μάζα και τις αφήνουμε να παγώσουν (ή να μισοπαγώσουν). Αν τις "ξεχάσετε" στην κατάψυξη ή δεν μπορείτε άμεσα να φτιάξετε το παγωτό, μην ανησυχείτε. Όταν θελήσετε να το φτιάξετε, βγάλτε τις από την κατάψυξη και αφήστε τις να ξεπαγώσουν για 10 λεπτά, ώστε να μπορείτε να τις λιώσετε στο μπλέντερ και να μην το κάψετε.


Χτυπάμε τις μπανάνες στο μπλέντερ.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τη χαρουπόσκονη, ξαναχτυπάμε στο μπλέντερ να ενωθούν και το παγωτό μας είναι έτοιμο. 


Μπορούμε να φάμε ακόμα και την ίδια στιγμή, ή να το βάλουμε στην κατάψυξη να παγώσει περισσότερο.

 

Πηγή: http://mikrikouzina.blogspot.com