Καλοκαιρινή σαλάτα με βιολογική κινόα

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΙΝΟΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ

ΥΛΙΚΑ:

1 αγγούρι
2 κούπες ελαφρά βρασμένης κινόα
1/2 κούπας κρεμμύδι ξερό κόκκινο σε καρέ
1/2 κούπας φέτα τριμμένη με τα δάχτυλα
1/3 κούπας ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού
λεμονάτη ιταλική βινεγκρέτ (ακολουθεί ο τρόπος παρασκευής)

ΛΕΜΟΝΑΤΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ

1/4 κούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας μηλόξιδο
1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
1 κουτ. γλυκού μείγμα βοτάνων
λίγο αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ομοιόμορφα
και σερβίρετε αμέσως.Η κινόα θα πρέπει να έχει κρυώσει
πριν την προσθέσετε στη σαλάτα.